Медичні прилади на Blockchain MedXchange.io ?..


Ми являємось помічниками професійних працівників у сфері охорони здоров'я, спеціалістів з регулювання, лікарів, суміжних спеціалістів у галузі охорони здоров'я, спеціалістів на робочих місцях, наукових та бізнес-консультантів, які в сукупності представляють сотні років досвіду. Ми привернулися і захоплені демократизацією світової промисловості медичних пристроїв. MedXchange - це система, заснована на блочних зв'язках, яка буде дезинтегрировать медичне обладнання та забезпечити екосистему та зробити її більш ефективною.
Наша платформа полегшує і забезпечує глобальний обмін медичними пристроями, постачаннями та платежами, знижуючи кінцеву вартість пацієнта / клієнта або страхування та підвищення ефективності. Хоча система спочатку орієнтована на галузь медичного обладнання, вона буде достатньо гнучкою та масштабованою, щоб додати інші категорії регульованих екосистем охорони здоров'я, таких як фармацевтичні препарати, лабораторні прилади та послуги.
На початковому етапі платформа MedXchange підтримується власними, інноваційними випадками використання та бізнесу в реальному світі, крім наших власних криптованих операцій.
Що?
MedXchange - це система, заснована на блокчанах, для демократизації глобальної галузі медичного обладнання. Платформа роз'єднує медичний пристрій, забезпечує екосистему та підвищує ефективність. MedXchange - це платформа, яка полегшує і забезпечує глобальний обмін медичними пристроями, постачаннями та платежами, знижуючи кінцеву вартість пацієнта / клієнта або страхування та підвищення ефективності.
Хоча спочатку система буде зосереджена на промисловості медичних приладів, вона буде достатньо гнучкою та масштабованою для додавання інших категорій регульованих екосистем охорони здоров'я, таких як фармацевтичні препарати, лабораторні апарати та послуги. Наша платформа підтримується власними, інноваційними випадками використання та реальними компаніями, крім наших власних криптованих операцій. Операції в системі будуть підтримуватися MedCash (MEDCASH), токеном на базі Etherium (ERC-20), що використовується користувачами на платформі MedXchange, як ексклюзивну криптовалюту для здійснення транзакцій як в країні, так і в усьому світі.
Чому?
Індустрія медичних приладів перебуває під серйозними фінансовими труднощами, у Сполучених Штатах, але у всьому світі. Багато країн у всьому світі стикаються з такими ж посиленнями витрат на медичні прилади та матеріали та медичну допомогу в цілому, оскільки Сполучені Штати та інші країни намагаються вирішити витрати, зменшуючи ставки відшкодування, встановлюючи перевищення цін, вимагаючи обов'язкового зниження цін, використовуючи діагностику пов 'язані групи (DRG), і обмеження коштів на придбання медичних пристроїв. З різко зростаючими витратами на медичні пристрої безпечне рішення для прозорості та економії коштів може мати великий вплив на суспільство.
Як?
MedXchange прагне сприяти і забезпечити глобальний обмін медичними пристроями, постачаннями та платежами. Система буде демократизувати 340 мільярдів глобальних медичних виробів (зростання до 435 мільярдів доларів у 2020 році) шляхом відокремлення медичного пристрою та постачання екосистеми та підвищення її ефективності, знижуючи кінцевий рівень пацієнта / користувача або страхові витрати в процесі.
Через чутливий характер та вимог до медичних пристроїв, існуючі блок-схеми розподілених систем не адекватні. Метою MedXchange є створення блок-схеми, яка може передавати строгі вимоги регульованих медичних пристроїв шляхом забезпечення кращої цілісності даних та шифрування, а також шляхом створення системи перевірки, яка гарантує, що шахці, які працюють за цією мережею, є сумісними організаціями.
MedXchange - подвійна системна платформа, що використовує протокол Blockchain для транзакцій, ідентифікаційних та інтелектуальних контрактів, а також розподілений хеш-таблиць (DHT) для зберігання даних, що управляється системою управління. Протокол Blockchain буде заснований на мережі Ethereum, і він почнеться з доказу пакету (тобто, Casper) і регулює місця зберігання даних.
Найголовніше, що система підтримується існуючими активами та випадками використання, включаючи нову медичну технологію життя, яка націлена на населення, перевищує 835 мільйонів пацієнтів по всьому світу, що потенційно може перевищити 10 мільярдів транзакцій щорічно; трубопровід додаткових нових медичних технологій та послуг, призначених для придбання, також потенційно представляє мільярд транзакцій щорічно; і наші власні криптоводільні операції в роботах.
Що робить MedXchange / MedCash унікальним?
По-перше, MedXchange не створюється у вакуумі. MedXchange має існуючі угоди виробників медичних виробів. Випадок використання цих прикладів включає два фірмові медичні пристрої, які представляють потенційну перевагу мільйонів користувачів-покупців (кінцевих споживачів / споживачів) у всій світовій країні, яка представляє потенційну можливість для мільярдів транзакцій / платежів щорічно з використанням MedCash (MEDCASH) протягом 10 -рочного періоду .
По-друге, процес запису токена протягом наступних 3 років буде підтримуватися нашими власними критеріями криптування. Ми плануємо масштабувати наші поточні операції криптування, щоб негайно отримати щоденні надходження. Ці доходи підтримують процес запису токенів, коли платформа MedXchange розробляється.
Початкова пропозиція ТМ MedCash (MEDCASH) (ICO)
Короткий опис
MedXchange - система, заснована на блогах, для демократизації галузі глобального медичного обладнання на 340 млрд. Грн. Грн. Грн. Доларів США. Платформа буде: (i) роз'єднати медичний пристрій і забезпечити екосистему та зробити її більш ефективною; (ii) сприяти і забезпечити глобальний обмін медичними пристроями, постачаннями та платежами; і (iii) зниження вартості пацієнта / клієнта або страхування.
Деталі проекту
  • Статус Pre-ICO
  • Опис
MedXchange - це перша система, заснована на блочних схемах для глобальної галузі медичних пристроїв. За даними Міністерства торгівлі США, глобальний медичний пристрій розміру промисловості становить приблизно $ 340 млрд. В 2016 році і виросте до $ 435 млрд. В 2020 р. MedXchange дозволить постачальникам (сторонам, що продають користувачів на платформі MedXchange) медичних пристроїв безпосередньо і безпечно здійснювати операції з пацієнтами та кінцевими споживачами («Покупці Side Users» на платформі MedXchange), знижуючи доставлені медичні витрати на поставку по всьому світу і робить такі необхідні медичні пристрої більш доступними для пацієнтів та кінцевих користувачів, той же час покращуючь рентабельність для Заборонений виробника медичного обладнання.
Це покращить якість життя і врятує життя, одночасно підвищуючи довготривалість діцездатності та інноваційної вібрації компаній медичного обладнання. Операції в системі MedXchange будуть виключно полегшені нашим MedKash (MEDCASH) токеном. МедКаш (MEDCASH) також буде коштами шахтерів та силосу даних. Валюту можна також використовувати для активації розумних контрактів або торгівлі за ключі. Крім того, лікарні, клініки та об'єкти групової політики зможуть розгорнути свої постачальники контрактів на MedXchange як самостійно виконувати розумні контракти. Проект підтримується випадками попереднього використання, включаючи нову, технологію рятувальної експлуатації, яка спрямована на мільйонне населення пацієнта / кінцевого споживача у всьому світі, що потенційно може представляти мільярд системних транзакцій щорічно.
Очікується, що інші випадки використання припадуть до системи швидко. Після початкового введення в галузь медичного обладнання MedXchange також буде продаватися на інших регульованих охоронних екосистемах, таких як фармацевтичні препарати, лабораторні прилади та послуги, оскільки платформа буде розроблятися для того, щоб бути масштабованою та гнучкою з самого початку.
Дата початку 1 квітня 2018 року
Дата закінчення Чим раніше виникає: (1) після досягнення жорсткого ковпака; або 31 травня 2018 року
Веб-сайт www.medxchange.io
Посібник із посиланням на бібліотеку
Деталі ICO
Білий список: так
KYC / AML: Так
Дата початку преайл: 16 березня 2018 року
Пресала Дата закінчення: 31 березня 2018 р
Символ Token: MEDCASH
Тип Token: ERC-20
Розподіл токенів: 55%: продано; 15%: Команда (на графіки надання); 10%: CoSponsor / Використовувати справу постачальника; 1% прибічників до білого паперу; 4% консультантів (на графіках надання права); 5%: Технічні знаки для стабілізації та партнерства; 5%: Бонти; 5%: подальший розвиток / резерв ліквідності. Крім того, відсоток знаків, отриманих командою, залишається на рівні 15%, незалежно від того, скільки жонів було спалено.
Початкова токенна ціна .0005 ETH
Мінімальне придбання .50 ETH
Жорсткий кеп 110 мільйонів (110 мільйонів) жетонів MEDCASH - еквівалент 55000 ETH
М'яка кришка 20 000 000 (20 млн.) Жетони MEDCASH - еквівалент 10000 ETH
Бонусні токени
(а) під час попередньої дати початку роботи:
  • Протягом першого тижня преси, 1,25 токенів буде надано для кожної переданої 0,0005 ETH;
  • Протягом другого тижня преси (тобто за тиждень безпосередньо перед початком ІСО), буде надано 1.20 токенів за кожну передану ETH 0.0005;
  • Впродовж першого тижня ICO - 1.15 буде надано токенів за кожну передану ETH 0.0005;
(в) протягом другого тижня ICO - 1.10 будуть надані токени;
(г) протягом третього тижня ICO - 1.05 будуть надані токени;
(д) протягом залишку ICO - 1.00 буде надано маркер;
Token Burning
Компанія буде спалювати 50% жетонів MedCash (MEDCASH) протягом наступних 3 років і зменшити пропозицію MedCash (MEDCASH). Тому попит і значення токенів зростатимуть як зворотна пропорція обробки токенів.
Зростання користувачів
Екосистема MedXchange буде працювати за допомогою криптографічного току MedCash (MEDCASH), торговельної токена, яка представляє єдину валюту для транзакцій у системі та надання ексклюзивному доступу власників маркерів до екологічного середовища MedXchange. Токен MEDCASH повністю інтегрований в екосистему MedXchange, а транзакції та участь у всіх компонентах екосистеми будуть здійснюватися виключно з марками MEDCASH. Тому потреба та вартість токенів зросте у прямій пропорції до кількості активних користувачів, а також кількості та долару обсягів операцій на платформі MedXchange.
Приймає ETH
Розподіл токенів
Після досягнення нашої жорсткої кришки 110 мільйонів MEDCASH (110,000 ETH), перші розподіли токенів починаються до корешок, сумісного з ERC-20, протягом 72 годин після досягнення твердого ковпака (але ні в якому разі не пізніше 15 днів після досягнення твердого ковпака), відповідно до Загальних положень та умов.
Обмеження участі Порушення, де заборонено
Розкриття інформації
Платформа MedXchange належить MedXchange Ltd., що є акціонерною компанією Гонконгу. Див. Повні Загальні положення та умови для додаткової інформації.
Дорожня карта
Команда
Зв'яжіться з нами
Зв'яжіться з нами, щоб дізнатися більше про нашу майбутню ICO, про випуск нашого білого документа та наші плани щодо революції в екосистемі медичного пристроюinfo@medxchange.io

Mytherwallet: 0xf02df1350820ecc4C58BF067739900A50722D5Ca
close
==[ Klik disini 1X ] [ Close ]==