BitStash..!!


Bitcoin ve Cryptocurrency ile ürün satın almak ve satmak için # 1 Marketplace. Envanterimizi görmek ve bugün bir cüzdan oluşturmak için biraz zaman ayırın.
BitStash Marketplace Özellikleri
BitStash Marketplace’in faydaları ve özellikleri ile neden büyüyen topluluğumuza katılmanız gerektiğini öğrenin!

(Kolay Kayıt')
BitStash’ı kullanmaya başlamak için indirme gerekmez. Hemen bir hesap oluşturun ve satın almaya veya satmaya başlayın!
Genişletilmiş Arama
BitStash’daki sezgisel arama motorumuzu kullanın. Marka, Renk, Boyut ve diğer çeşitli seçeneklere göre göz atın.

(Kripto Kazanın ve Harcayın')
BitStash ile cryptocurrency hesabını, Hesabım bölümündeki cüzdanınızdan kolayca kazanabilir ve harcayabilirsiniz.

(Güvenli Ödeme ve Anlaşmazlıklar')
Bir sipariş, tamamlandığı gibi doğrulanana kadar her işlem Güvenli Emanet Sistemimize yerleştirilir.

(Değişken Ürünler')
Aynı ürün için farklı renkler var mı? Farklı fiyatlar ve büyüklüklere ne dersiniz? Bunları kolayca Varyasyonlarla ekleyin.

(Envanter yönetimi')
Ürünlerinüzü fazla doldurmamanız veya mevcut stoğunuzun tükenmemesi için mevcut ürün kalitesini ayarlayın.

(Gönderi Seçenekleri')
Satıcı olarak gönderim konumlarınızı, fiyatlandırmanızı ve seçeneklerinizi belirlersiniz. İade politikanız dahil (hangisi önerilir).

(Sipariş yönetimi')
Tüm siparişlerinizi BitStash üzerinde kolayca yönetin, ayrıca mevcut ürünleriniz hakkında derinlemesine analiz ve raporlar alın.

Satıcı Olun ve Cryptocurrency Kabulüne Başlayın
BitStash, işinizi büyütebileceğiniz, güvenilir satıcılar bulabileceğiniz ve Cryptocurrency’nızı harcayabileceğiniz bir yerdir. Ürünleri herhangi bir cihazdan kolayca tarayın (İndirmegerektirmez). 

Geçmiş işlemlerden ürünler ve ürünler hakkında doğrulanmış alıcı incelemeleri okuyun. Tamamen vergiden muaf ve anlaşılması kolay kripto marketplace! Ayrıca her üyenin kendi güvenli kripto cüzdanı vardır. BitStash üzerinde bir ÜCRETSİZ Hesap oluşturmak için biraz zaman ayırın.

BitStash Bitcoin Altcoin Anonim Cryptocurrency Cüzdan – Dünyadaki her yere erişin'


BitStash’a katılın: https://www.bitstash.co/?mref=6

Hey bu videodaki herkes size gerçekten havalı ve yenilikçi bir kripto para cüzdanı ve platformu göstereceğim.

Paranızın giriş ve genel güvenliği için son teknoloji şifreleme teknolojisini kullanıyorlar. Her şeyi güvenli tutacak bir 256 bit şifreleme dahil.

(Parolanızı hiç kimseyle paylaşmadığınıza karar verildi)…
Kripto topluluğuna, üyelerin içerik yayınlamalarına izin veren ve hemen hemen hiçbir kripto para birimi için kullanılabilecek “STASH” Jetonları kazanmalarına izin veren güzel bir eklenti olduğunu düşünüyorum.

Her 3 saatte bir BTC alabileceğiniz bir musluk da bulunmaktadır. Basitçe bir hesap oluşturun ve musluk bonusu kazanmaya başlamak için Bitcoin Cüzdanınızı kullanın.
BitSins ile Bitcoins Güvenle Saklayın ve Erişin

Bitcoin işlemleri tam olarak statüko değil ve biz şaşırmadık. Kripto-para birimi sesleri kadar havalı, karmaşıklığıyla eşleşiyor – dijital para birimi ile ödeme yapıyorsam, dijital hack’lere karşı hassas olmadığımdan emin olmak istiyorum. Doğru sormak için fazla bir şey değil mi? Eh, BitStash Bitcoin “nakit” saklamak ve kullanmak daha kolay hale getirmek için burada.



BitStash sistemi üç kademe cüzdanı içerir – hareket halindeyken harcama yapmak için mobil, günlük ticaret veya çevrimiçi alışveriş için cihaz ve uzun süreli, saha dışı işletmeler için soğuk depolama – ve tüm Bluetooth üzerinden erişilebilir. Atmosferik gürültüden kaynaklanan entropiyi kullanan BitStash, hükümetin en katı veri güvenliği standartlarını karşılamak için BIP32 cüzdanlarının üç katmanını tasarladı. Bu yeterince karmaşık görünebilir, ancak aslında kullanımı kolaydır. Tek yapmanız gereken sadece cihaza takmak, uygulamayı indirmek ve kurulum süreci boyunca yönlendirileceksiniz.
Prototip (şemalar, cihaz ve yazılım dahil) halihazırda oluşturuldu, ancak BitStash 22 Ekim’de bir Kickstarter kampanyası başlattı. BitStash için ön siparişler açıkça Bitcoin’de ödenebilir.


Daha fazla bilgi için:

Website | Whitepaper | Roadmap | ICO | Twitter Telegram | ANN


Mytherwallet: 0xf02df1350820ecc4C58BF067739900A50722D5Ca

close
==[ Klik disini 1X ] [ Close ]==